Bmx Racing
Posted in

Summer challenge 2018

Posted in

Hej!

Vincent här. Jag kommer börja blogga här på dwbtoftshit! Bloggen. Jag är 13 år bor i Märsta kör också för Märsta bmx klub och dwbtoftshit!

Senaste helgen så tävlade jag i Kungsbacka “summer challenge”! I klassen 13-14. Det var en riktigt rolig tävling med tuffa heat och bra cyklister från Sverige, Norge, Danmark och Frankrike. Det kändes bra och banan var grym! Första dagen så blev jag 4 3 3 i heaten 3:a i semi finalen och 4:a i finalen. Andra dagen så blev jag 2 2 2 i heaten och sedan 4:a i semi finalen och i finalen så slutade jag 7:a efter en crash. Det räckte till en 5:e plats totalt, det är jag nöjd med! Nu är jag Påväg till Danmark för race Klundborg! Jag hoppas på tuff racing där med!

Hörs snart igen!

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0