Vincent Molén joinar vårt team! – dwbtoftshit! blog
Vincent Molén is joining our team!
Skriven av dwbtoftshit augusti 12, 2018 9:05 e m

Vincent Molén joinar vårt team!

Vi är sjukt pepp över att presentera vår nya teammedlem Vincent Molén. Tänkte inleda med att berätta en historia som vi på dwbtoftshit! alltid kommer att bära med oss.

Det finns tillfällen utanför och på banan som inte alls har med resultat eller svåra tricks att göra, minnen som man aldrig kommer att glömma. Ett av dessa minnen fick vi med Vincent under det nordiska mästerskapet i Helsingfors, Finland 2016. Jag, Dinny, hade just kört över mållinjen i finalen och var på väg mot vårt tält när jag fick syn på en kid som stod och grät bredvid sin cykel vid ett staket, det var Vincent. Jag gick upp mot honom eftersom jag ville se hur det var med honom. Jag kommer inte ihåg samtalet, men jag träffade hans pappa strax efteråt och han berättade för mig att Vincent just hade vunnit nordiska mästerkapen i sin klass och att tårarna var glädjetårar. All spänning, tävlingsnerver, träning och fokus som lett upp till detta ögonblick hade nu släppt. Det är svårt att beskriva dessa känslorna i ord men jag blev också helt tagen av hela situationen och fick flashbacks av mina egna mål, prestationer och hinder som jag upplevt igenom mina tävlingsår i Motocross och Bmx. Jag stod kvar en stund medans min kropp darrade och mina tårkanaler började fyllas. Efter en stund tog jag min bmx och vandrade vidare mot vårt tält fortfarande med tårar i ögonen och visste att detta var ett ögonblick jag aldrig skulle glömma. Det är det här allt handlar om, passion! Denna berättelse är anledning till varför vi tyckte att Vincent skulle passa perfekt som åkare i vårt team. Oavsett vilka resultat han presterar under kommande säsong vet vi att han kör för att han älskar det och gör alla sina satsningar från hjärtat och detta värderar vi högre än alla vinster.

Bortsett från denna historien är Vincent en 13-årig Bmx Racing åkare med skön och smooth stil och han åker redan runt och tävlar på bmx-banor runt om i Europa. Han kanske ser ofarlig ut, men ute på banan kör han hårt och gör han allt för att vinna. Vi tycker att det är så nice att Vincent kommer köra för oss och vi ser fram emot att se honom racea vidare i de högre klasserna i bmx racing.

Välkommen till oss Vincent!

 

Categorised in: Bmx Racing, Team

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *