Summer challenge 2018 – dwbtoftshit! blog
Skriven av Vincent Molén augusti 25, 2018 6:17 e m

Summer challenge 2018

Hej!

Vincent här. Jag kommer börja blogga här på dwbtoftshit! Bloggen. Jag är 13 år bor i Märsta kör också för Märsta bmx klub och dwbtoftshit!

Senaste helgen så tävlade jag i Kungsbacka ”summer challenge”! I klassen 13-14. Det var en riktigt rolig tävling med tuffa heat och bra cyklister från Sverige, Norge, Danmark och Frankrike. Det kändes bra och banan var grym! Första dagen så blev jag 4 3 3 i heaten 3:a i semi finalen och 4:a i finalen. Andra dagen så blev jag 2 2 2 i heaten och sedan 4:a i semi finalen och i finalen så slutade jag 7:a efter en crash. Det räckte till en 5:e plats totalt, det är jag nöjd med! Nu är jag Påväg till Danmark för race Klundborg! Jag hoppas på tuff racing där med!

Hörs snart igen!

 

Categorised in: Bmx Racing, Team

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *